Alina F (alinaf) wrote,
Alina F
alinaf

Cheese Stuffed Tomatoes

6 tomatoes
1/3 c. olive oil
1/3 c. chopped fresh basil
1 clove garlic, minced
1/2 c. fresh Parmesan cheese
1 c. bread crumbs, dry or fresh
Salt and freshly ground pepper
2 tbsp. olive oil

Preheat oven to 350 degrees. Wash and dry tomatoes. Cut in half and remove seeds. Drain upside down on paper towels while preparing stuffing. Combine the 1/3 cup olive oil, basil, garlic, Parmesan cheese, bread crumbs, salt and pepper. Divide the stuffing between the tomato halves. Place tomatoes in a 9 x 13 inch baking pan. Spoon 2 tablespoons olive oil over the tops of the tomatoes. Bake 25-30 minutes or until filling is crisp and golden. Serve hot.
The tomatoes can be stuffed several hours ahead of time and refrigerated. Bake as directed just before serving. Serves 8-10.
Subscribe

  • The Power of Information

    Интересный вышел разговор с мужем о важности информации в принятии жизненных решений, в контексте решений о высшем образовании и поисках работы. Мы…

  • PhDs in different countries

    Неплохая статья в Натуре про ПхД в разных странах. Ежу понятно, что в сегодняшней системе ПхД в США нужно что-то менять, этим никого не удивишь.…

  • Why So Many Rich People Don’t Feel Very Rich

    Давно уже задумывалась о том, как же так получается, что люди, которые зарабатывают объктивно ОЧЕНЬ хорошие деньги, чувствуют себя при этом чуть ли…

  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 5 comments